Om begrænsninger af løsningen

Begrænsninger ved at bruge Kaspersky Password Manager via My Kaspersky

Følgende funktioner i programmet er ikke tilgængelige på My Kaspersky:

Installér programmet på alle dine enheder for at udnytte alle funktionerne i Kaspersky Password Manager. Du kan finde flere oplysninger i programmet Hjælp på Kaspersky Online Help.

Begrænsninger af gratis-versionen

Gratis-versionen af Kaspersky Password Manager har begrænsninger på antallet af poster, som du kan bruge. Du kan fjerne begrænsningerne ved at købe premium-versionen af programmet.

Hvis du har et registreret, men ikke aktivt abonnement på din konto, der lader dig bruge premium-versionen af Kaspersky Password Manager, bliver du bedt om at aktivere dette abonnement.

Begrænsninger af Premium-versionen

Når abonnementsperioden for Kaspersky Password Manager Premium udløber, bliver du bedt om at forny dit abonnement eller skifte til den gratis version. Hvis antallet af gemte poster overstiger gratis-versionens begrænsninger, vil du blive bedt om at vælge aktive poster, inden du skifter til gratis-versionen. Du vil kunne redigere aktive indtastninger, men resten af indtastningerne vil være skrivebeskyttet.

Hvis du ikke har installeret Kaspersky Password Manager på nogen af dine enheder, slettes alle inaktive poster permanent fra skylageret, når du skifter til gratis-versionen. Du kan lukke migreringsguiden, installere programmet på din enhed og synkronisere skylageret med det lokale boks, inden du skifter til gratis-versionen. På denne måde forbliver inaktive poster på din enhed.

Når du bruger Kaspersky Password Manager Premium, kan du gemme op til 10000 tekstposter og op til 3000 billeder. Hvis du har brug for at gemme mere information, kan du kontakte kundeservice.