Sådan søger du efter en post

Du kan bruge en tekstsøgning eller stemmesøgning til hurtigt at finde information, du har brug for. Du kan f.eks. søge efter navne på poster og billeder; tekstmæssigt indhold af poster; bankkortnumre og udløbsdatoer; webadresser, brugernavne osv. Du kan foretage en søgning baseret på et helt ord, de første par bogstaver i et ord eller en kombination af tegn.

Der skal bruges en mikrofon til stemmesøgninger. Hvis stemmesøgning er tilgængelig, vises den pågældende meddelelse i søgefeltet.

Sådan søger du efter en post:

1. Gå til afsnittet Adgangskoder.
  2. Indtast din hovedadgangskode og klik på Lås lager op.
  3. Klik på forstørrelsesglas-knappen Søg i øverste højre del af vinduet.
  4. Indtast tekst i søgefeltet eller sig din anmodning højt.

Søgeresultaterne vises.

Se også

Sådan organiseres poster i mapper

Sådan tilføjes eller fjernes en post fra Favoritter