Hvad gør du, hvis du har glemt den hemmelige kode for en mobil enhed

Du kan gendanne den glemte hemmelige kode, som skal bruges til at låse en mobil enhed op, som er blevet låst via fjernadgang.

Sådan gendannes den hemmelige kode til oplåsning af din mobilenhed på My Kaspersky-portalen:

1. Gå til afsnittet Enheder.
  2. Klik på panelet for den ønskede mobile enhed.
  3. Klik på Genoprettelseskode under enhedsikonet.

Der vises en genoprettelseskode til gendannelse af den hemmelige kode.

4. Klik på låseknappen Lås mobil op på den låste mobile enhed.
  5. Klik på Jeg har glemt koden.
  6. Indtast genoprettelseskoden, som vises på webstedet.

Enheden er låst op.

7. Følg anvisningerne i programmet.

Hvis enheden ikke har internetadgang, kan du kun gendanne den hemmelige kode på My Kaspersky-portalen.

Sådan gendannes den hemmelige kode på enheden:

1. Når du bliver bedt om at indtaste den hemmelige kode, skal du trykke på Glemt din kode?.
  2. Indtast adgangskoden til din My Kaspersky-konto.
  3. Tryk på Nulstil hemmelig kode.
  4. Indtast den nye hemmelige kode.
  5. Bekræft den nye hemmelige kode.

Den nye hemmelige kode anvendes.