Säilössä olevien salasanojen vahvuuden tarkistaminen

Kaspersky Password Manager tarkistaa salasanan seuraavien mahdollisuuksien varalta:

Tietoturvasi voi vaarantua myös siinä tapauksessa, että käytät salasanana tietoja, jotka on helppo arvata (kuten perheenjäsenten nimet tai syntymäajat). Tätä ei voi tarkistaa automaattisesti. Suosittelemme, että käytät sisäänrakennettua Salasanojen luonti -ominaisuuttamme vahvojen salasanojen luomiseen.

Näin voit tarkistaa säilössä olevien salasanojesi vahvuuden:

1. Siirry Salasanat-osioon.
  2. Syötä pääsalasana ja napsauta Avaa säilön lukitus -painiketta.
  3. Napsauta Lisää toimintoja -painiketta ikkunan oikeassa yläkulmassa.
  4. Valitse Näytä heikot salasanat -valikkokohde.

Pääikkunaan tulee näkyviin Heikot salasanat -osio. Osiossa näkyy luettelo salasanoista, joissa on havaittu heikkouksia. Näet lisätietoja napsauttamalla kohdetta.

Katso myös

Vahvan salasanan luominen