Tietoja Kaspersky Safe Kidsistä

Kaspersky Safe Kids valvoo lapsen turvallisuutta internetissä ja arkielämässä. Sinä päätät, mikä on turvallista lapsen kannalta: mitä verkkosivustoja hän voi avata, kuinka kauas kotoa hän voi kävellä ja kuinka monta tuntia hän voi käyttää tietokoneella tai älypuhelimella. Sovellus varmistaa, että lapsi noudattaa asettamiasi sääntöjä.

Kaspersky Safe Kids sopii kaikenikäisille lapsille. Kun määrität lapsen syntymävuoden Kaspersky Safe Kidsissä, sovellus valitsee automaattisesti ikään sopivat asetukset.

Kun lapsi selaa internetiä, Kaspersky Safe Kids auttaa sinua:

Kun lapsi viettää aikaa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, Kaspersky Safe Kids auttaa sinua:

Kun et ole lapsen seurassa, Kaspersky Safe Kids auttaa sinua

Kaspersky Safe Kids voidaan asentaa Windows-, macOS-, Android- ja iOS-laitteille.

Valvo lapsen turvallisuutta asentamalla Kaspersky Safe Kids kaikille hänen käyttämilleen laitteille.

Kaspersky Safe Kidsin asetukset

Voit muuttaa Kaspersky Safe Kidsin oletusasetuksia ja tarkastella raportteja lastesi toimista Lapset-osiossa My Kasperskyssa. Jotta voit kirjautua sisään My Kaspersky -portaaliin, sinulla on oltava My Kaspersky -tili.

Voit asentaa Kaspersky Safe Kidsin myös älypuhelimeesi, asettaa sovelluksen vanhemman käyttötilaan ja tarkistaa sovelluksen asetukset, ilmoitukset ja raportit.

IOS 13 -laitteissa Internetin käytön valvontaominaisuuksilla on tiettyjä rajoituksia. Lisätietoja

Google Playn käytäntömuutosten, jotka koskevat Android-sovellusten oikeutta päästä käyttäjien tekstiviesteihin ja puhelulokeihin, vuoksi meidän on ollut pakko poistaa puheluiden ja tekstiviestien valvontaominaisuus lasten Android-laitteista.