Om Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager er en altomfattende løsning for beskyttelse av privat informasjon. Du kan bruke løsningen til å lagre og hente privat informasjon, for eksempel passordene til nettsteder og programmer, bankkortdetaljer eller tekstnotater.

Data som lagres i Kaspersky Password Manager-programmet på enhetene dine, synkroniseres med dataene som lagres i det krypterte skylageret på en Kaspersky-server. Kaspersky Password Manager oppdaterer automatisk dataene på alle enhetene dine og gir deg sikker tilgang til dataene via My Kaspersky, uansett hvilken enhet du bruker.

Slik beskytter Kaspersky Password Manager de private dataene dine

Dataene dine krypteres basert på hovedpassordet ditt. Hovedpassordet lagres ingen andre steder på enheten eller i skylageret. Bare du vet hva hovedpassordet ditt er. Dataene dekrypteres når du skriver inn hovedpassordet. Du vil bli bedt om å opprette et hovedpassord når du bruker Kaspersky Password Manager for første gang.

Kaspersky Password Manager krypterer data ved hjelp av symmetrisk kryptering som er basert på AES-algoritmen (block size = 128, key size = 256, padding = PKCS7, mode = CBC). Dataene dine lagres ikke lokalt på enheten din når du jobber med skylageret på My Kaspersky. De er kun tilgjengelige mens du bruker My Kaspersky.

Det er ikke mulig å gjenopprette hovedpassordet. Du kan opprette et nytt skylager, og beskytte det med et nytt hovedpassord. Når du oppretter et nytt skylager, slettes alle dataene som er lagret i det nåværende skylageret permanent. Hvis du har installert Kaspersky Password Manager på enhetene dine, kan du imidlertid synkronisere de lokale datahvelvene dine på enheten med skylageret og deretter opprette en sikkerhetskopi av det lokale datahvelvet. Du vil kunne gjenopprette dataene dine fra sikkerhetskopien når du husker det gamle hovedpassordet ditt.

Denne metoden for datalagring holder personopplysningene dine trygge, selv om du på noe tidspunkt mister eller blir frastjålet enheten med Kaspersky Password Manager.

Hva slags data du kan beskytte med Kaspersky Password Manager

Det er ikke støtte for Kaspersky Password Manager 8.x på My Kaspersky. Enkelte typer oppføringer opprettet i nyere versjoner av programmet kan være utilgjengelige i tidligere versjoner. Gå til kunnskapsbasen for detaljert informasjon om hvilke typer oppføringer som støttes i de ulike versjonene av programmet. Du kan når som helst oppdatere skylageret til den nyeste versjonen. Oppdateringen kan ikke angres.

Slik sikrer du at du bruker et sterkt hovedpassord

Vi anbefaler at du installerer Kaspersky Password Manager på alle enheter for å dra nytte av alle funksjonene i programmet. Du finner detaljert informasjon i programmets Hjelp, i Kaspersky Online Help.