Om løsningens begrensninger

Begrensninger for bruk av Kaspersky Password Manager via My Kaspersky

Følgende funksjoner i programmet er ikke tilgjengelige på My Kaspersky:

Installer Kaspersky Password Manager på alle enheter for å dra nytte av alle funksjonene i programmet. Du finner detaljert informasjon i programmets Hjelp, i Kaspersky Online Help.

Begrensninger i gratisversjonen

Gratisversjonen av Kaspersky Password Manager har begrensninger for antall oppføringer du kan bruke. Du kan fjerne begrensningen ved å kjøpe Premium-versjonen av programmet.

Hvis du har et registrert, men inaktivt abonnement som kan brukes med Premium-versjonen av Kaspersky Password Manager, vil du bli bedt om å aktivere dette abonnementet.

Begrensninger i Premium-versjonen

Når abonnementperioden for Kaspersky Password Manager Premium-utløper, vil du bli bedt om å fornye abonnementet eller bytte til gratisversjonen. Hvis antall lagrede oppføringer overskrider grensen for gratisversjonen, blir du bedt om å velge aktive oppføringer før du bytter til gratisversjonen. Du kan redigere de aktive oppføringene, men de andre er skrivebeskyttet.

Hvis du ikke har installert Kaspersky Password Manager på noen av enhetene dine, slettes alle inaktive oppføringer permanent fra skylagringen når du bytter til gratisversjonen. Du kan lukke migrasjonsveilederen, installere programmet på enheten din og synkronisere skylagringen med det lokale hvelvet før du bytter til gratisversjonen. Sånn beholder du inaktive oppføringer på enheten din.

Når du bruker Kaspersky Password Manager Premium, kan du lagre opptil 10 000 tekstoppføringer og opptil 3000 bilder. Hvis du må lagre mer informasjon, kan du kontakte kundeservice.