Slik søker du etter en oppføring

Du kan bruke tekstsøk eller stemmesøk til å raskt finne informasjon du trenger. Du kan for eksempel søke etter navn på oppføringer og bilder, tekstlig innhold i oppføringer, bankkortnumre og utløpsdatoer, nettadresser, brukernavn o.l. Du kan søke etter et helt ord, de første bokstavene i et ord eller hvilken som helst tegnkombinasjon.

Du må ha en mikrofon for å bruke stemmesøk. Hvis talekommandoer er tilgjengelig, vises den aktuelle varslingen i søkefeltet.

Slik søker du etter en oppføring:

1. Gå til delen Passord.
  2. Skriv inn hovedpassordet og klikk på Lås opp lagringsplassen.
  3. Klikk forstørrelsesikonet (Søk) øverst til høyre i vinduet.
  4. Skriv inn tekst i søkefeltet, eller si forespørselen din høyt.

Søkeresultater vises.

Se også

Slik organiserer du oppføringer i mapper

Slik kan du legge til eller fjerne oppføringer fra Favoritter