Om totrinnsverifisering via en godkjenningsapp

Du kan bruke spesielle autentiseringsapper for totrinnsverifisering når du logger på. Engangssikkerhetskoder genereres lokalt på enheten din uten at du trenger Internett eller mobilnettverk.

Eksempler på godkjenningsapper

Android

iOS

Windows

macOS

Linux

KPM

KPM

KPM

KPM

Google Authenticator

Google Authenticator

Authy

Authy

Authy

Microsoft Authenticator

Microsoft Authenticator

Authy

Authy

Du kan bruke et hvilket som helst program som støtter totrinnsverifisering med 6-sifret TOTP-sikkerhetskoder.

Sett opp totrinnsverifisering med en godkjennings-app på en annen enhet enn mobiltelefonen din. Da vil du kunne logge på kontoen din og bruke Tyveribeskyttelse hvis du på noe tidspunkt mister eller blir frastjålet mobiltelefonen. Oppsett

For Google Authenticator, Microsoft Authenticator, Authy:
Vi har kun testet de oppførte programmene for kompatibilitet med Kaspersky Account, og disse programmene var gratis å bruke da vi testet dem. Noen av disse programmene fungerer kanskje ikke i din region på grunn av lokal lovgivning eller på grunn av leverandør begrensninger. Grensesnittene til programmer kan også være utilgjengelige på ditt foretrukne språk. Sjekk også disse programmenes personvernerklæringer og samsvar med personvernforordringen før du bruker dem. Kaspersky er på ingen måte sponset, godkjent av eller på noen måte tilknyttet noen av disse programmenes eiere. Denne listen er kun ment som informasjon, og skal ikke på noen måte tolkes eller oppfattes som noen slags garanti, verken uttrykkelig eller underforstått.

Se også

Slik setter du opp totrinnsverifisering

Slik setter du opp godkjenningsapper på flere enheter