Hvordan du legger til et abonnement til kontoen manuelt

Du kan legge til et abonnement ved å taste inn aktiveringskoden. Den er en unik sekvens på 20 alfanumeriske tegn i formatet XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX som du mottar når du kjøper produkter.

Slik legger du et abonnement til kontoen din:

1. Gå til delen Abonnementer på My Kaspersky.
  2. Tast inn aktiveringskoden i feltet Legg til aktiveringskode nederst på siden.
  3. Klikk på Legg til.

En aktiveringskode må være gyldig (abonnementet kan ikke være utløpt) og må ikke være svartelistet, blokkert eller lagt til fra før. Du kan ikke legge til mer enn 100 abonnementer på My Kaspersky-kontoen.