Hvordan importere og eksportere data

Utvid alle | Skjul alle

I delen Importer fra hvelv kan du importere data fra hvelv som er opprettet i Kaspersky Password Manager.

Importer

Delen Importer fra nettleser lar deg importere brukernavn og passord fra den innebygde passordbehandlingen i nettleserne Mozilla Firefox og Google Chrome.

Rullegardinliste med nettlesere

Importer

Delen Importer fra passordbehandling lar deg importere brukernavn og passord som er eksportert fra passordbehandlere du har brukt tidligere.

Delen Sikkerhetskopi lar deg opprette en sikkerhetskopi av hvelvet. Om nødvendig kan du gjenopprette dataene fra en sikkerhetskopi.

Opprett kopi

I delen Eksporter til tekstfil kan du eksportere data som tekst som skal skrives ut av en skriver.

Eksporter