Hva du gjør hvis du har glemt den hemmelige koden for en mobilenhet

Du kan gjenopprette den glemte hemmelige koden, som er nødvendig når du vil låse opp mobilenheten som har blitt låst eksternt.

Slik gjenoppretter du den hemmelige koden for å låse opp mobilenheten på My Kaspersky-portalen:

1. Gå til delen Enheter.
  2. Klikk på panelet for mobilenheten.
  3. Klikk på Gjenopprettingskode under enhetsikonet.

Det vises en gjenopprettingskode for gjenoppretting av den hemmelige koden.

4. Trykk på låseikonet (Låse opp mobilen) på den låste mobilenheten.
  5. Klikk på Jeg har glemt koden.
  6. Tast inn gjenopprettingskoden som vises på nettstedet.

Enheten er låst opp.

7. Følg instruksjonene i programmet.

Hvis enheten ikke har tilgang til Internett, kan du bare gjenopprette den hemmelige koden på My Kaspersky-portalen.

Gjenopprette den hemmelige koden på enheten:

1. Når du blir bedt om å taste inn hemmelig kode, trykker du på Glemt kode?.
  2. Tast inn passordet for My Kaspersky-kontoen.
  3. Trykk på Tilbakestill hemmelig kode.
  4. Tast inn den nye hemmelige koden.
  5. Bekreft den nye hemmelige koden.

Den nye hemmelige koden brukes nå.