Overschakelen naar de Onbeperkte versie op een apparaat

Als je je op Kaspersky VPN Secure Connection hebt geabonneerd, gebruik je op een apparaat dat verbonden is met je account standaard de Onbeperkte versie van het programma met een onbeperkt aantal VPN-verbindingen. Als je de Onbeperkte versie al gebruikt op het maximale aantal apparaten voor je abonnement, zal de Gratis versie met beperkte functionaliteit worden gebruikt op elk nieuw apparaat dat je verbindt.

Je kunt kiezen op welke apparaten je de Onbeperkte versie van Kaspersky VPN Secure Connection wilt gebruiken, maar pas nadat de limiet voor het aantal apparaten is overschreden.

Een ander abonnement aankopen met hetzelfde account zal het aantal apparaten niet verhogen. Je kunt een ander account aanmaken en nog een abonnement kopen.

Zo kun je het gebruik van de Onbeperkte versie op het apparaat toestaan of verbieden:

1. Ga naar het gedeelte Abonnementen.
  2. Klik in het paneel van Kaspersky VPN Secure Connection op de knop Apparaten.

Hiermee open je een lijst met apparaten die het abonnement gebruiken.

3. Zoek het apparaat waarvoor je het gebruik van de Onbeperkte versie wilt toestaan of verbieden.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als je het gebruik van de Onbeperkte versie op het apparaat wilt toestaan, selecteer je de optie Onbeperkte versie in het vervolgkeuzemenu.
    • Als je het gebruik van de Onbeperkte versie op het apparaat wilt verbieden, selecteer je de optie Gratis versie in het vervolgkeuzemenu.

Je kunt zelf kiezen of het gebruik van de Onbeperkte versie op het apparaat is toegestaan of verboden.