Cloudopslag vergrendelen

Als je het apparaat van een andere persoon gebruikt of als je apparaat bijvoorbeeld door meerdere gebruikers wordt gebruikt, kun je de cloudopslag vergrendelen wanneer je klaar bent.

Zo vergrendel je de cloudopslag:

1. Ga naar het gedeelte Wachtwoorden.
  2. Klik rechts boven in het venster op de knop Meer acties.
  3. Selecteer de optie Opslag vergrendelen in het vervolgkeuzemenu.

De cloudopslag is vergrendeld. Je ziet nu een venster waarin je het hoofdwachtwoord kunt invoeren om de cloudopslag te ontgrendelen.