Over beperkingen van de oplossing

Beperkingen van Kaspersky Password Manager bij gebruik ervan via My Kaspersky

De volgende functies van het programma zijn niet beschikbaar in My Kaspersky:

Als je alle functies van Kaspersky Password Manager wilt benutten, installeer je het programma op al je apparaten. Je vindt gedetailleerde informatie in de Help van het programma: Kaspersky Online Help.

Beperkingen van de gratis versie

Met de gratis versie van Kaspersky Password Manager kun je maar een beperkt aantal items gebruiken. Je kunt de beperkingen opheffen door de Premium versie van het programma te kopen.

Als je in je account een geregistreerde maar inactieve abonnement voor de Premium versie van Kaspersky Password Manager hebt, word je gevraagd om dit abonnement te activeren.

Beperkingen van de Premium versie

Wanneer het abonnementsduur voor Kaspersky Password Manager Premium verloopt, word je gevraagd om het abonnement te verlengen of om naar de gratis versie over te schakelen. Als het aantal opgeslagen items groter is dan de beperking van de gratis versie, word je gevraagd om de actieve items te selecteren voordat je naar de gratis versie overschakelt. Je kunt de actieve items bewerken maar de andere items kun je alleen bekijken.

Als Kaspersky Password Manager niet is geïnstalleerd op een van je apparaten, worden alle inactieve items definitief verwijderd uit de cloudopslag wanneer je naar de gratis versie overschakelt. Je kunt de migratiewizard sluiten, het programma op je apparaat installeren en de cloudopslag synchroniseren met de lokale kluis voordat je naar de gratis versie overschakelt. Op deze manier worden de inactieve items op je apparaat behouden.

Wanneer je Kaspersky Password Manager premium versie gebruikt, kun je tot wel 10.000 items in tekstvorm en 3.000 afbeeldingen opslaan. Als je meer gegevens wilt opslaan, kun je contact opnemen met de Klantenondersteuning.