Een item zoeken

Je kunt een tekstuele of gesproken zoekopdracht gebruiken om de benodigde gegevens snel te vinden. Je kunt bijvoorbeeld de namen van items en afbeeldingen, tekst van items, nummers en verloopdatums van bankpassen, webadressen, gebruikersnamen, enzovoort zoeken. Je kunt een zoekopdracht baseren op een volledig woord, de eerste letters van een woord of een combinatie van tekens.

Voor een gesproken zoekopdracht heb je een microfoon nodig. Als gesproken invoer beschikbaar is, wordt de gepaste melding in het zoekveld weergegeven.

Zo zoek je een item:

1. Ga naar het gedeelte Wachtwoorden.
  2. Voer het hoofdwachtwoord in en klik op de knop Opslag ontgrendelen.
  3. Klik op het vergrootglaspictogram (Zoeken) rechts boven in het venster.
  4. Typ tekst in het zoekveld of zeg luidop wat je wilt zoeken.

De zoekresultaten worden weergegeven.

Raadpleeg ook

Items in mappen ordenen

Een item toevoegen aan of verwijderen uit Favorieten