Een document uploaden of downloaden

Zo kun je een document uploaden:

1. Ga naar het gedeelte Wachtwoorden.
  2. Voer het hoofdwachtwoord in en klik op de knop Opslag ontgrendelen.
  3. Ga naar het subgedeelte Documenten.
  4. Klik op de knop Documenten toevoegen.
  5. Kies een afbeelding op je apparaat.
  6. Klik op OK.

De upload wordt gestart. Wanneer de upload is voltooid, word je gevraagd om de originele afbeelding op het apparaat te verwijderen zodat deze alleen in de veilige, versleutelde opslag van Kaspersky Password Manager is opgeslagen.

Je kunt JPEG-, PNG-, BMP- of PDF-documenten uploaden. Afbeeldingen worden geconverteerd naar JPEG. De maximale bestandsgrootte is 6 MB.

Een document downloaden