Een abonnement handmatig toevoegen aan je account

Je kunt een abonnement toevoegen door je activatiecode in te voeren. Deze code is een unieke reeks van 20 alfanumerieke tekens in de structuur XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX die je bij aankoop van je bescherming ontvangt.

Zo voeg je een abonnement toe aan je account:

1. Ga naar het gedeelte Abonnementen in My Kaspersky.
  2. Typ de activatiecode in het veld Activatiecode toevoegen onderaan de pagina.
  3. Klik op de knop Toevoegen.

Een activatiecode moet geldig zijn (het abonnement mag niet verlopen zijn) en mag niet geband, geblokkeerd of al toegevoegd zijn. Je kunt maximaal 100 abonnementen toevoegen aan je My Kaspersky-account.