Hoe gegevens te importeren en exporteren

Alles uitvouwen | Alles samenvouwen

In het Importeren uit kluis gedeelte kun je gegevens importeren die zijn gemaakt in Kaspersky Password Manager.

Importeren

In het gedeelte Importeren uit browser kun je de aanmeldingen en wachtwoorden importeren uit de ingebouwde Password Manager van je Mozilla Firefox en Google Chrome-browser.

Vervolgkeuzelijst van browsers

Importeren

In het gedeelte Importeren uit password managers kun je aanmeldingen en wachtwoorden importeren die zijn geëxporteerd uit eerder gebruikte password manager.

In het gedeelte Back-up kun je een back-up van de kluis maken. Indien nodig, kun je gegevens vanuit een back-up herstellen.

Maak een kopie

In het gedeelte Exporteren naar tekstbestand kun je gegevens exporteren als tekst om af te drukken met een printer.

Exporteren