Beveiligingsstatus van een apparaat bekijken

Informatie over verbonden apparaten ziet u in de apparaatpanelen in het gedeelte Apparaten. In een apparaatpaneel vind je een lijst met geïnstalleerde Kaspersky-programma’s, instellingen voor het externe beheer en de download van nieuwe programma’s, de datum en tijd van de laatste verbinding van het apparaat, informatie over de beveiligingsstatus van het apparaat in de vorm van pictogrammen en een korte beschrijving.

De volgende pictogrammen worden in apparaatpanelen gebruikt:

Pictogrammen voor beveiligingsstatus

Pictogram

Betekenis

Status in orde

Apparaat is beschermd. Er zijn geen dreigingen gedetecteerd.

Status voor problemen

Er is een potentiële dreiging voor de beveiliging gedetecteerd. Bekijk gedetailleerde informatie over beveiligingsproblemen en de mogelijke oplossingen ervoor.

Kritieke status

Er is een beveiligingsprobleem gedetecteerd. Bekijk gedetailleerde informatie over beveiligingsproblemen en de mogelijke oplossingen ervoor.

Status voor proces

Het apparaat wordt gescand; de programmadatabases of de informatie over de beveiligingsstatus worden geüpdatet.

Status gepland

Er is een scan van het apparaat of een update voor de databases gepland. Het programma start de scan of werkt de databases bij zodra het apparaat verbinding maakt met het internet.

Status voor verbroken verbinding

Geen internetverbinding op een apparaat. Maak verbinding met het internet om het apparaat te beschermen.

Status onbekend

De beveiligingsstatus van het apparaat kan niet worden bepaald. Probeer later opnieuw.

Als er een probleem met de beveiliging op het apparaat is en er is een oplossing voor dat probleem, wordt de oplossing ook weergegeven.