Over Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids ziet toe op de veiligheid van je kinderen op het internet en in het dagelijkse leven. Je beslist zelf wat veilig is voor je kinderen: welke websites mogen ze bezoeken, hoe ver van huis mogen ze gaan en hoeveel uren mogen ze de computer of smartphone gebruiken. Het programma verzekert dat je kinderen de door je ingestelde regels volgen.

Kaspersky Safe Kids is geschikt voor kinderen van elke leeftijd. Wanneer je in Kaspersky Safe Kids het geboortejaar van het kind opgeeft, kiest het programma automatisch de gepaste instellingen voor die leeftijd.

Wanneer je kinderen op het internet surfen, helpt Kaspersky Safe Kids je bij het volgende:

Wanneer je kinderen de computer, tablet of smartphone gebruiken, helpt Kaspersky Safe Kids je bij het volgende:

Wanneer je je niet bij je kinderen bevindt, helpt Kaspersky Safe Kids je bij het volgende:

Kaspersky Safe Kids kan op Windows-, macOS-, Android- en iOS-apparaten worden geïnstalleerd.

Installeer Kaspersky Safe Kids op elk apparaat dat je kinderen gebruiken om hun veiligheid te monitoren.

Instellingen van Kaspersky Safe Kids

In het gedeelte Kinderen van de My Kaspersky kun je de standaardinstellingen van Kaspersky Safe Kids wijzigen en rapporten over de activiteit van je kinderen bekijken. Je hebt een My Kaspersky-account nodig om je aan te melden bij My Kaspersky.

Je kunt Kaspersky Safe Kids ook installeren op je smartphone, de app instellen voor gebruik door ouders en instellingen, meldingen en rapporten in de app controleren.

Op apparaten met iOS 13 heeft de functie voor het monitoren van het internetgebruik enkele beperkingen. Meer info

Wegens updates in het Google Play-beleid met betrekking tot de toegang van Android-apps tot de sms-berichten en de gespreksgeschiedenis van gebruikers moesten we de functie 'Monitoring van oproepen en sms-berichten' op Android-apparaten van kinderen verwijderen. Meer info