Wat moet je doen als je de geheime code voor een mobiel apparaat vergeet

Je kunt de vergeten geheime code recupereren. Deze code heb je nodig voor de ontgrendeling van je mobiele apparaat dat op afstand is vergrendeld.

Om de geheime code voor het ontgrendelen van je mobiele apparaat op het My Kaspersky portaal te herstellen:

1. Ga naar het gedeelte Apparaten.
  2. Klik op het paneel van het gewenste mobiele apparaat.
  3. Klik op Herstelcode onder het pictogram van het apparaat.

Een herstelcode voor het recupereren van de geheime code wordt weergegeven.

4. Tik op de het slotpictogram (Mobiel apparaat ontgrendelen) op het vergrendelde mobiele apparaat.
  5. Klik op Ik ben mijn code vergeten.
  6. Voer de herstelcode in die je op de website hebt verkregen.

Het apparaat is ontgrendeld.

7. Volg de instructies in het programma.

Als het apparaat geen internettoegang heeft, kun je de geheime code alleen op het My Kaspersky portaal herstellen.

Om de geheime code op het toestel te herstellen:

1. Als je gevraagd wordt de geheime code in te voeren, selecteer dan Code vergeten?.
  2. Voer het wachtwoord van je My Kaspersky-account in.
  3. Selecteer Geheime code resetten.
  4. Voer de nieuwe geheime code in.
  5. Bevestig de nieuwe geheime code.

De nieuwe geheime code wordt toegepast.