Verbinding tussen een app en je account verbreken

Zo verbreek je de verbinding tussen een app en je account:

1. Ga naar het gedeelte Apparaten.
  2. Klik op het gewenste apparaat.
  3. Open de vervolgkeuzelijst Geïnstalleerde apps.
  4. Klik op het prullenbakpictogram (Verwijderen) naast het gewenste programma.

Bevestig de actie. Het programma is niet meer verbonden met je account.

Je kunt het programma wel weer verbinden met je account. Als slechts één programma is geïnstalleerd op een apparaat, wordt de verbinding van het apparaat met je account ook verbroken wanneer de verbinding met het programma wordt verbroken.

Na het verbreken van de verbinding met je account kun je het programma niet langer op afstand beheren. Het verbreken van de verbinding van programma's met je account is niet van invloed op de werking van programma's als ze voor hun werking niet verbonden hoeven te zijn met My Kaspersky. Het gekochte abonnement voor losgekoppelde programma blijft actief volgens de voorwaarden van de Licentieovereenkomst voor Eindgebruikers en informatie daarover is beschikbaar in je account.

Functies van programma's die moeten verbonden zijn met je account op My Kaspersky werken niet meer als de verbinding van het programma of het apparaat is verbroken.

Raadpleeg ook

Over de bescherming van apparaten via My Kaspersky

Een apparaat verbinden met je account