Despre Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids monitorizează siguranța copiilor dvs. pe internet și în viața de zi cu zi. Dvs. decideți ce este sigur pentru copiii dvs.: ce site-uri web pot accesa aceștia, cât de departe de casă pot merge și câte ore pot petrece aceștia pe computer sau smartphone. Aplicația asigură respectarea de către copii a regulilor setate de dvs.

Kaspersky Safe Kids este potrivită pentru copiii de toate vârstele. Când specificați anul nașterii copilului în Kaspersky Safe Kids, aplicația alege automat setările potrivite pentru vârsta respectivă.

Când copiii dvs. navighează pe internet, Kaspersky Safe Kids vă ajută să realizați următoarele:

Când copiii dvs. petrec timp pe computer, tabletă sau smartphone, Kaspersky Safe Kids vă ajută să realizați următoarele:

Când nu sunteți cu copiii dvs., Kaspersky Safe Kids vă ajută să realizați următoarele:

Kaspersky Safe Kids poate fi instalată pe dispozitive Windows, macOS, Android şi iOS.

Pentru a monitoriza siguranța copiilor dvs., instalați Kaspersky Safe Kids pe fiecare dispozitiv utilizat de aceștia.

Setările Kaspersky Safe Kids

Modificați setările implicite ale Kaspersky Safe Kids și vizualizați rapoarte privind activitatea copiilor dvs. în secțiunea Copii din My Kaspersky. Pentru a vă autentifica în My Kaspersky account, aveți nevoie de un cont My Kaspersky.

De asemenea, puteți instala Kaspersky Safe Kids pe smartphone, puteți seta aplicația pentru utilizarea de către părinți și puteți verifica setări, notificări și rapoarte în aplicație.

Pe dispozitivele care rulează iOS 13, funcția de monitorizare a utilizării internetului are unele limitări. Aflați mai multe

Din cauza actualizărilor politicii Google Play referitoare la accesul aplicațiilor Android la mesajele SMS și jurnalul apelurilor utilizatorilor, am fost nevoiți să eliminăm caracteristica de monitorizare a apelurilor și SMS-urilor de pe dispozitivele Android ale copiilor. Aflați mai multe

Începutul paginii