Cum utilizaţi serviciul Kaspersky Safe Kids

Actualizarea aplicației repară erorile, adaugă noi caracteristici și îmbunătățește performanțele caracteristicilor deja existente. Kaspersky Safe Kids verifică serverul de actualizare o dată pe zi pentru, pentru a afla dacă există noi versiuni ale aplicației. Dacă este disponibilă o nouă versiune, Kaspersky Safe Kids încearcă să o actualizeze automat. Pentru a finaliza actualizarea, aplicația vă poate cere să acceptați noul set de termeni și condiții pentru utilizarea serviciului.

Acceptarea noului set de termeni din Acordul de licență pentru utilizatorul final și din Politica de confidențialitate este obligatorie pentru a finaliza actualizarea. Acceptarea acordurilor suplimentare, ca de exemplu Acordul pentru procesarea datelor în scopuri de marketing, este opțională. Vă puteți retrage acordul în orice moment din setările contului (consultați Conformitatea cu legislația Uniunii Europene).

În My Kaspersky, puteți primi o notificare despre o actualizare nereușită pe unele din dispozitive. În acest caz, încercați să finalizați actualizarea manual pe dispozitivele respective:

Cum actualizaţi aplicaţia pentru Android

Cum actualizaţi aplicaţia pentru iOS

Cum actualizaţi aplicaţia pentru Windows

Cum actualizaţi aplicaţia pentru macOS

Dacă actualizați versiunea premium a Kaspersky Safe Kids, veți continua să folosiți versiunea premium a aplicației chiar și după actualizare. După actualizare, Kaspersky Safe Kids poate relua de la zero contorul dedicat timpului petrecut de copil pe aplicațiile sale. Dacă ați setat limite de timp pentru utilizarea de aplicații, timpul petrecut de copil pe aplicațiile sale poate depăși limitele stabilite pentru ziua actualizării.

Începutul paginii