Söka efter en post

Du kan använda en textsökning eller röstsökning för att snabbt hitta information som du behöver. Exempelvis kan du söka efter namn på poster och bilder, textinnehåll i poster, bankkortsnummer och utgångsdatum, webbadresser, användarnamn etc. Du kan köra en sökning baserad på ett helt ord, de första bokstäverna i ordet eller med alla teckenkombinationer.

Du behöver en mikrofon för att göra röstsökningar. Om det går att göra röstsökningar, visas lämpligt meddelande i sökfältet.

För att söka efter en post:

1. Gå till avsnittet Lösenord.
  2. Ange huvudlösenordet och klicka på knappen Lås upp lagring.
  3. Klicka på förstoringsglasikonen (Sök) i det övre högra hörnet av fönstret.
  4. Skriv text i sökfältet eller säg din förfrågan högt.

Sökresultat visas.

Se även

Gruppera poster i mappar

Lägga till eller ta bort en post från Favoriter