Vad gör du om din mobila enhet någonsin försvinner eller blir stulen?

Om din mobilenhet försvinner eller blir stulen kan du låsa enheten och försöka lokalisera den. Om det är omöjligt att få tillbaka enheten kan du radera alla personliga data från den. Du kan fjärrhantera enheten genom att skicka kommandon till den från My Kaspersky.

Fjärrhantering på My Kaspersky av en enhet som har förlorats eller stulits stöds endast på mobila enheter som kör Kaspersky Safe Kids. Du behöver först ställa in funktionen Antistöld i programmet för att skydda din enhet. Enheten måste vara igång och vara ansluten till Internet för att kunna ta emot ett kommando. Mer information finns i programmets hjälpavsnitt på Kaspersky Online Help.

Skicka ett kommando till din mobila enhet:

1. Gå till avsnittet Enheter.
  2. Klicka på den mobila enhet det gäller.

Ett fönster där du kan hantera den mobila enheten öppnas.

3. Klicka på knappen <name of the command>.
  4. Bekräfta åtgärden.

Status och resultaten av utförda kommandon visas i avsnittet Stöldskyddshistorik.

Du kan skicka följande kommandon till den mobila enheten:

Se även

Vad gör du om du har glömt den hemliga koden till en mobilenhet?