Om Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids övervakar ditt barns säkerhet på Internet och i vardagen. Du bestämmer vad som är säkert för dina barn: vilka webbplatser de får besöka, hur långt hemifrån de får gå och hur många timmar de får använda datorn eller smarttelefonen. Programmet ser till att ditt barn följer uppsatta regler.

Kaspersky Safe Kids är lämpligt för barn i alla åldrar. När du anger barnets födelseår i Kaspersky Safe Kids väljer programmet automatiskt den inställning som är lämplig för den åldern.

När ditt barn surfar på Internet hjälper Kaspersky Safe Kids dig att:

När ditt barn använder datorn, surfplattan eller smarttelefonen hjälper Kaspersky Safe Kids dig att:

När du inte är tillsammans med ditt barn hjälper Kaspersky Safe Kids dig att:

Kaspersky Safe Kids kan installeras på enheter med Windows, macOS, Android och iOS.

Övervaka ditt barns säkerhet genom att installera Kaspersky Safe Kids på varje enhet ditt barn använder.

Kaspersky Safe Kids-inställningar

Du kan ändra standardinställningarna för Kaspersky Safe Kids och visa information om ditt barns aktivitet i avsnittet Barn i My Kaspersky. Du behöver ett My Kaspersky-konto för att logga in på My Kaspersky.

Det går även att installera Kaspersky Safe Kids på din smarttelefon, ställa in programmet för användning av förälder och visa inställningar, meddelanden och rapporter i appen.

På iOS 13-enheter har övervakningsfunktionen för internetanvändning vissa begränsningar. Läs mer

På grund av uppdateringar av Google Play-policyn angående Android-programs åtkomst till användare SMS och samtalslogg, har vi tvingats att ta bort Samtal- och SMS-övervakningsfunktionen på barns Android-enheter. Läs mer