Formulieren automatisch invullen en automatisch aanmelden bij websites

Wanneer u een website bezoekt, zoekt Kaspersky Password Manager naar accounts die u voor die website hebt opgeslagen. Op basis van de zoekresultaten en de huidige instellingen kan Kaspersky Password Manager u inloggen, andere accounts aanbieden of u vragen om een nieuw account aan te maken:

Kaspersky Password Manager slaat de laatste 5 websites op die u opent vanuit het hoofdvenster van de app of via de Kaspersky Password Manager-extensie. U kunt de browsegeschiedenis bekijken door op Recent in de balk voor snelle toegang te tikken.

Op apparaten met Android 5.0 of hoger kan Kaspersky Password Manager logins en wachtwoorden alleen in Chrome automatisch invullen. Hiervoor moet u de toegankelijkheidsfuncties in Chrome inschakelen. Als uw apparaat met Android 6.0 of hoger werkt, schakelt u de extensie in zodat vensters over andere apps mogen worden weergegeven. Op bepaalde apparaten (bijvoorbeeld Xiaomi) wordt u dit mogelijk gevraagd als u Android 5.0 of hoger gebruikt.

Een website openen vanuit het Kaspersky Password Manager-venster en automatisch inloggen

Inloggen bij een website via de browserextensie