Importér data (Mac)

Vigtigt: Importen er kun tilgængelig for Kaspersky Password Manager version 9.2 eller nyere.

Opbevar alle dine adgangskoder i ét enkelt program, som du har tillid til, så du nemt kan logge på websteder samt programmer og udfylde onlineformularer.

Kaspersky Password Manager understøtter import af logins og adgangskoder til websteder fra de seneste versioner af følgende programmer, der var tilgængelige, da Kaspersky Password Manager blev udgivet: LastPass, KeePass, Dashlane, 1Password og Norton Identity Safe 2014 (inkluderet i den nyeste version af Norton Security).

Vigtigt: Du kan kun importere data fra CSV-filer. Vælg dette format, når du eksporterer data fra andre programmer.

Importér adgangskoder fra en CSV-fil

For websteder, der allerede findes i din boks, føjes konti med nye brugernavne til listen over eksisterende konti. Konti med brugernavne, som matcher nogen i boksen, importeres ikke, selv hvis de anvender forskellige adgangskoder.

For websteder, som endnu ikke er registreret i Kaspersky Password Manager, afhænger importhandlingerne af, hvilken version af programmet du har. I Premium-versionen importeres konti som aktive, og tilføjes til listen over eksisterende websteder. I gratisversionen importeres konti som inaktive. Inaktive websteder vises under de aktive på programmets hovedvindue. Du kan manuelt aktivere det antal importerede websteder, som gratisversionen tillader.

Aktivér et websted

Til toppen af siden