Importér adgangskoder fra Chrome (Android)

Nu kan du importere alle dine adgangskoder og loginoplysninger, der er gemt i Chrome-browseren, til Kaspersky Password Manager.

Bemærk, at adgangskodeimport fra Google Chrome version 107 og senere muligvis ikke fungerer for brugere, der er logget ind på grund af ændret logik. Dette vil blive rettet i de næste opdateringer.

For at importere adgangskoder fra Chrome:

1. Åbn Chrome på din Android-enhed, hvor Kaspersky Password Manager er installeret.
  2. Tryk på menuikonet ().
  3. Åbn afsnittet Indstillinger.
  4. Åbn afsnittet Adgangskoder.
  5. Tryk på menuikonet ().
  6. Tryk på indstillingen Eksporter adgangskoder.
  7. Hvis enheden beder dig om at indtaste din adgangskode eller dit mønster, skal du gøre det.

Chrome viser en ansvarsfraskrivelse, der forklarer, at hvis du importerer din adgangskode til en tekstfil, vil den være ubeskyttet. Du behøver ikke generere en sådan fil for at importere adgangskoder til Kaspersky Password Manager, så dette gælder ikke i dit tilfælde.

8. Tryk på Eksportér adgangskoder.
  9. Vælg Kaspersky Password Manager på listen over apps, som du kan importere dine adgangskoder til.
  10. Indtast din hovedadgangskode for at låse Kaspersky Password Manager op.
  11. Vælg de brugeroplysninger, som du vil importere.
  12. Tryk på Importér.
  13. Læs oplysningerne om importerede adgangskoder.

Hvis du bruger den gratis version, vil appen automatisk tilføje dine logins og adgangskoder som inaktive poster, når grænsen for aktive poster nås.

14. Læs oplysningerne om importerede logins og adgangskoder.
  15. Tryk på OK for at lukke vinduet med detaljer om importresultater.