Εισαγωγή δεδομένων (Mac)

Σημαντικό: Η διαδικασία εισαγωγής είναι διαθέσιμη μόνο για το Kaspersky Password Manager έκδοση 9.2 ή πιο πρόσφατη.

Η διατήρηση όλων των κωδικών πρόσβασής σας σε μία μόνο αξιόπιστη εφαρμογή βελτιώνει τη σύνδεση σε τοποθεσίες web και εφαρμογές, καθώς και τη συμπλήρωση ηλεκτρονικών φορμών.

Το Kaspersky Password Manager υποστηρίζει την εισαγωγή στοιχείων σύνδεσης και κωδικών πρόσβασης για τοποθεσίες web από τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των ακόλουθων εφαρμογών που ήταν διαθέσιμες κατά την κυκλοφορία του Kaspersky Password Manager: LastPass, KeePass, Dashlane, 1Password και Norton Identity Safe 2014 (περιλαμβάνεται στην τελευταία έκδοση του Norton Security).

Σημαντικό: Μπορείτε να εισάγετε δεδομένα μόνο από αρχείο CSV. Φροντίστε να διαλέγετε αυτήν τη μορφή όταν εξάγετε δεδομένα από άλλες εφαρμογές.

Εισαγωγή κωδικών πρόσβασης από αρχείο CSV

Για τις τοποθεσίες web που υπάρχουν ήδη στον θάλαμό σας, οι λογαριασμοί με νέα ονόματα χρήστη προστίθενται στη λίστα με τους υπάρχοντες λογαριασμούς. Οι λογαριασμοί που έχουν όνομα χρήστη που αντιστοιχεί σε κάποιο ήδη υπάρχον στον θάλαμο δεν θα εισαχθούν ακόμη και αν ο κωδικός πρόσβασής τους διαφέρει.

Για τοποθεσίες web που δεν βρίσκονται ακόμη στο Kaspersky Password Manager, η συμπεριφορά εισαγωγής εξαρτάται από την έκδοση της εφαρμογής σας. Στην έκδοση premium εισάγονται ως ενεργές και προστίθενται στη λίστα με τις υπάρχουσες τοποθεσίες web. Στη δωρεάν έκδοση, εισάγονται ως ανενεργές. Οι ανενεργές τοποθεσίες web εμφανίζονται στο κύριο παράθυρο της εφαρμογής κάτω από τις ενεργές. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα τις τοποθεσίες web που έχουν εισαχθεί μέχρι να φτάσετε τον περιορισμό της δωρεάν έκδοσης.

Ενεργοποίηση μιας τοποθεσίας web

Κορυφή σελίδας