Tietojen tuominen (Mac)

Tärkeää: Tuonti on saatavilla vain Kaspersky Password Manager -versiolle 9.2 tai uudemmalle.

Kaikkien salasanojen pitäminen yhdessä luotettavassa sovelluksessa tehostaa verkkosivustoille ja sovelluksiin kirjautumista sekä verkkolomakkeiden täyttämistä.

Kaspersky Password Manager tukee kirjautumistietojen ja salasanojen tuomista verkkosivustoilta seuraavien sovellusten uusimmilta versioilta, jotka olivat saatavilla, kun Kaspersky Password Manager julkaistiin: LastPass, KeePass, Dashlane, 1Password ja Norton Identity Safe 2014 (sisältyy uusimpaan Norton Securityn versioon).

Tärkeää: Voit tuoda tietoja vain CSV-tiedostosta. Valitse tämä muoto, kun viet tietoja toisesta sovelluksesta.

Salasanojen tuonti CSV-tiedostosta

Säilössä jo olevien verkkosivustojen osalta uusia käyttäjänimiä sisältävät tilit lisätään nykyisten tilien luetteloon. Jos säilössä on jo samanniminen käyttäjänimi kuin tilillä, tiliä ei tuoda, vaikka salasana olisi eri.

Jos verkkosivustoa ei vielä ole Kaspersky Password Managerissa, tuonnin suorittaminen riippuu sovelluksen versiosta. Premium-versiossa verkkosivustot tuodaan aktiivisina ja lisätään nykyisten verkkosivustojen luetteloon. Maksuttomassa versiossa verkkosivustot tuodaan epäaktiivisina. Ne näkyvät sovelluksen pääikkunassa aktiivisten verkkosivustojen perässä. Voit aktivoida tuotuja verkkosivustoja manuaalisesti aina maksuttoman version enimmäismäärään asti.

Verkkosivuston aktivointi