Tuo salasanat Chromesta (Android)

Nyt voit tuoda kaikki Chrome-selaimeen tallennetut salasanat ja kirjautumistiedot Kaspersky Password Manageriin.

Huomaa, että tällä hetkellä salasanojen tuonti Google Chromen versiosta 107 ja uudemmista ei välttämättä toimi kirjautuneiden käyttäjien osalta muuttuneen logiikan vuoksi. Tämä korjataan seuraavissa päivityksissä.

Salasanojen tuonti Chromesta:

1. Avaa Chrome Android-laitteellasi, johon Kaspersky Password Manager on asennettu.
  2. Napauta valikkokuvaketta ().
  3. Avaa Asetukset-osio.
  4. Avaa Salasanat-osio.
  5. Napauta valikkokuvaketta ().
  6. Napauta Vie salasanat -asetusta.
  7. Jos laite kehottaa syöttämään salasanan tai kuvion, tee niin.

Chrome näyttää vastuuvapauslausekkeen, jossa kerrotaan, että jos tuot salasanasi tekstitiedostoon, salasana paljastuu. Sinun ei tarvitse luoda tällaista tiedostoa, jotta voit tuoda salasanoja Kaspersky Password Manageriin, joten tämä ei koske tapaustasi.

8. Napauta Vie salasanat.
  9. Valitse sovellusluettelosta Kaspersky Password Manager, johon voit tuoda salasanasi.
  10. Syötä pääsalasana, jotta voit avata Kaspersky Password Managerin lukituksen.
  11. Valitse tuotavat käyttötiedot.
  12. Napauta painiketta Tuo.
  13. Lue tuotujen salasanojen tiedot.

Jos käytät maksutonta versiota, sovellus lisää automaattisesti käyttäjätunnukset ja salasanat passiivisiksi merkinnöiksi, kun aktiivisten merkintöjen raja on saavutettu.

14. Lue tuotujen käyttäjätunnusten ja salasanojen tiedot.
  15. Sulje tuotujen tietojen ikkuna napauttamalla painiketta OK.