Importere data (Mac)

Lagre alle passordene dine i ett klarert program for å strømlinjeforme pålogging på webområder og programmer, samt utfylling av nettskjemaer.

Kaspersky Password Manager støtter import av brukernavn og passord for de nyeste versjonene av følgende programmer som var tilgjengelige da Kaspersky Password Manager: LastPass, KeePass, Dashlane, 1Password, and Norton Identity Safe 2014 (inkludert den nyeste versjonen av Norton Security).

Viktig: Du kan bare importere data fra en CSV-fil. Pass på at du velger dette formatet når du eksporterer data fra andre programmer.

Importere passord fra en CSV-fil

For webområder som allerede finnes i hvelvet, legges kontoer med nye brukernavn til i listen over eksisterende kontoer. Kontoer som har samme brukernavn i hvelvet, importeres ikke, selv om passordene er forskjellige.

For nettsteder som ikke er lagret i Kaspersky Password Manager, avhenger importatferden av programversjonen. I premiumversjonen importeres de som aktive og legges til i listen over eksisterende webområder. I gratisversjonen importeres de som inaktive. Inaktive webområder vises i under aktive webområder i hovedvinduet. Du kan aktivere importerte webområder manuelt til å du når grensen for aktive kontoer i gratisversjonen.

Aktivere et webområde

Til toppen