Gegevens importeren (Mac)

Belangrijk: de import is alleen beschikbaar voor Kaspersky Password Manager versie 9.2 of later.

Door al uw wachtwoorden te bewaren in een enkel vertrouwd programma stroomlijnt u het inloggen bij websites en programma's evenals het invullen van online formulieren.

Kaspersky Password Manager ondersteunt het importeren van logins en wachtwoorden voor websites uit de nieuwste versies van de volgende programma's die beschikbaar waren toen Kaspersky Password Manager werd uitgebracht: LastPass, KeePass, Dashlane, 1Password en Norton Identity Safe 2014 (inbegrepen in de nieuwste versie van Norton Beveiliging).

Belangrijk: u kunt alleen gegevens vanuit een CSV-bestand importeren. Kies daarom deze indeling wanneer u gegevens vanuit een ander programma exporteert.

Wachtwoorden uit een CSV-bestand importeren

Voor websites die al uw kluis voorkomen, worden accounts met nieuwe logins toegevoegd aan de lijst met bestaande accounts. Accounts met een identieke login in de kluis worden niet geïmporteerd, zelfs als de wachtwoorden verschillen.

Bij websites die nog niet in Kaspersky Password Manager voorkomen, hangt het importeren af van de versie van het programma. In de Premium versie worden ze geïmporteerd als actief en toegevoegd aan de lijst met bestaande websites. In de gratis versie worden ze als inactief geïmporteerd. Inactieve websites worden in het hoofdvenster van het programma weergegeven onder de actieve websites. U kunt geïmporteerde websites handmatig activeren tot de limiet van de gratis versie is bereikt.

Een website activeren

Naar boven