Wachtwoorden uit Chrome importeren (Android)

Nu kunt u al uw wachtwoorden en logins die zijn opgeslagen in de Chrome-browser, importeren in Kaspersky Password Manager.

Houd er rekening mee dat op dit moment het importeren van wachtwoorden uit Google Chrome, versie 107 en hoger, mogelijk niet werkt voor ingelogde gebruikers vanwege gewijzigde logica. Dit wordt opgelost in volgende updates.

Wachtwoorden uit Chrome importeren:

1. Open Chrome op uw Android-apparaat waarop Kaspersky Password Manager is geïnstalleerd.
  2. Tik op het menupictogram ().
  3. Open de sectie Instellingen.
  4. Open de sectie Wachtwoorden.
  5. Tik op het menupictogram ().
  6. Tik op de optie Wachtwoorden exporteren.
  7. Als het apparaat u vraagt om uw wachtwoord of patroon in te voeren, doet u dat.

Chrome toont een disclaimer waarin wordt uitgelegd dat als u uw wachtwoord in een tekstbestand importeert, het wordt blootgesteld. U hoeft een dergelijk bestand niet te genereren om wachtwoorden in Kaspersky Password Manager te importeren, dus dit geldt niet voor u.

8. Tik op Wachtwoorden exporteren.
  9. Selecteer Kaspersky Password Manager in de lijst met apps waarnaar u uw wachtwoorden kunt importeren.
  10. Voer uw hoofdwachtwoord in om Kaspersky Password Manager te ontgrendelen.
  11. Selecteer de gebruikersgegevens die u wilt importeren.
  12. Tik op Importeren.
  13. Lees de informatie over geïmporteerde wachtwoorden.

Als u de gratis versie gebruikt en de limiet van actieve vermeldingen is bereikt, worden uw logins en wachtwoorden automatisch toegevoegd als inactieve vermeldingen.

14. Lees de informatie over geïmporteerde logins en wachtwoorden.
  15. Tik op OK om het venster met de details van het importresultaat te sluiten.