Uvezite podatke (Mac)

Važno: Uvoz je dostupan samo za Kaspersky Password Manager verziju 9.2 ili noviju.

Čuvanje svih vaših lozinki u jednoj pouzdanoj aplikaciji pojednostavljuje prijavljivanje na Web lokacije i aplikacije, kao i popunjavanje obrazaca na Internetu.

Kaspersky Password Manager podržava uvoz prijava i lozinki za Web lokacije iz najnovijih verzija sledećih aplikacija koje su bile dostupne kada je Kaspersky Password Manager objavljen: LastPass, KeePass, Dashlane, 1Password i Norton Identity Safe 2014 (sada je deo najnovije verzije Norton Security).

Važno: Možete da uvezete podatke samo iz CSV datoteke. Obavezno izaberite ovaj format kada izvozite podatke iz drugih aplikacija.

Uvoz lozinki iz CSV datoteke

Za Web lokacije koje već postoje u vašem sefu, nalozi sa novim prijavama se dodaju na listu postojećih naloga. Nalozi koji imaju odgovarajuću prijavu u sefu se ne uvoze čak i ukoliko se njihove lozinke razlikuju.

Za Web lokacije koje još uvek nisu u Kaspersky Password Manager aplikaciji, uvoza zavisi od verzije vaše aplikacije. U Premium verziji oni se uvoze kao aktivni i dodaju se na listu postojećih Web lokacija. U besplatnoj verziji oni se uvoze kao neaktivni. Neaktivne Web lokacije se prikazuju u glavnom prozoru aplikacije ispod aktivnih. Možete ručno da aktivirate uvezene Web lokacije dok ne dostignete ograničenje besplatne verzije.

Aktiviranje Web lokacije

Vrh stranice