Over de verstrekte gegevens

Bekijk informatie over de gegevens die worden verstrekt aan Kaspersky met oudere versies van het programma

Gegevens die tijdens het gebruik van Kaspersky Password Manager 9.5 worden verstrekt aan Kaspersky

Kaspersky beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de wetgeving en toepasselijke Kaspersky-voorschriften. De gegevens worden via een beveiligd kanaal verstuurd.

De lijst met gegevens die worden verstrekt onder de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst (Licentieovereenkomst) kunt u bekijken in het overeenkomstige juridische document. U kunt de Licentieovereenkomst in de App Store bekijken.

Ter bevordering van de kwaliteit van het programma stemt u er ook mee in om Kaspersky de onderstaande gegevens te verstrekken als u de Gebruiksrechtovereenkomst accepteert.

Informatie over het gebruik van Kaspersky Security Network (KSN):