Om de leverede data

Få vist oplysninger om de data, der leveres til Kaspersky, mens du bruger tidligere udgaver af programmet

Data leveret til Kaspersky ved hjælp af Kaspersky Password Manager 9.6

Kaspersky beskytter alle oplysninger, der modtages, i overensstemmelse med lovgivningen og gældende Kaspersky-regler. Data overføres via en sikker kanal.

Du kan få vist listen med data, der leveres i henhold til slutbrugerlicensaftalen (licensaftalen) i det tilhørende juridiske dokument. Du kan se licensaftalen i App Store.

For at forbedre programmets kvalitet accepterer du desuden at give Kaspersky de data, der er anført nedenfor, ved at acceptere slutbrugerlicensaftalen.