Annettuja tietoja koskien

Tarkastele Kasperskylle toimitettuja tietoja sovelluksen aiempien versioiden käytöstä

Kaspersky Password Manager 9.6 -ohjelman käytön aikana Kasperskylle toimitetut tiedot

Kaspersky suojaa kaikkia vastaanotettuja tietoja lain ja sovellettavien Kasperskyn sääntöjen mukaan. Tiedot siirretään suojatun kanavan kautta.

Näet luettelon loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen (käyttöoikeussopimus) mukaisesti annetuista tiedoista niitä vastaavassa oikeudellisessa asiakirjassa. Voit tutustua käyttöoikeussopimuksen ehtoihin App Storessa.

Lisäksi, hyväksymällä loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen, suostut sovelluksen laadun parantamiseksi toimittamaan Kasperskylle alla luetellut tiedot.