Om tillhandahållna data

Visa information om uppgifterna som lämnas till Kaspersky medan du använder tidigare versioner av programmet

Data tillhandahålls till Kaspersky med Kaspersky Password Manager 9.6

Kaspersky skyddar all information som tagits emot i enlighet med lag och gällande Kaspersky-regler. Data överförs via en säker kanal.

Du kan se listan över uppgifter som lämnas enligt villkoren i Licensavtal för slutanvändare (licensavtal) i motsvarande juridiska dokument. Du kan visa villkoren för licensavtalet i App Store.

Dessutom, för att förbättra programmets kvalitet, samtycker du till att förse Kaspersky med uppgifterna i listan nedan genom att godkänna Licensavtal för slutanvändare.