Een back-up van gegevens maken

U kunt op elk ogenblik een back-up van uw kluis maken.

Wanneer u een back-up van de kluis maakt, exporteert Kaspersky Password Manager de items naar een bestand op uw apparaat. De back-up is beveiligd met het hoofdwachtwoord dat u hebt gebruikt wanneer de back-up is gemaakt. De back-up wordt in versleutelde vorm en met de EDB-indeling opgeslagen. Standaard maakt Kaspersky Password Manager back-ups in %USERPROFILE%\Documents\Kaspersky Password Manager\Backup.

U kunt een back-up van uw kluis overzetten naar andere apparaten. Als u een nieuwe kluis aanmaakt, kunt u gegevens uit de back-up importeren in de nieuwe kluis.

Maak een back-up

Raadpleeg ook

Gegevens importeren en exporteren