Sterk wachtwoord genereren

Alles uitvouwen | Alles invouwen

De beveiliging van uw gegevens hangt in grote mate af van de sterkte van uw wachtwoord. Een wachtwoord wordt als sterk beschouwd als het ten minste acht tekens lang is en bestaat uit hoofdletters en kleine letters uit het Latijnse alfabet, cijfers en speciale tekens. Kaspersky Password Manager genereert unieke en sterke wachtwoorden. U kunt de lengte van het wachtwoord opgeven en kiezen of u cijfers en speciale tekens erin wilt opnemen. U kunt Wachtwoordgenerator gebruiken wanneer u een nieuwe webaccount aanmaakt of uw wachtwoord van een bestaand account wijzigt.

Sterk wachtwoord genereren

Kaspersky Password Manager slaat de laatste 5 gegenereerde wachtwoorden op die u naar het klembord hebt gekopieerd, voor het geval dat u ze vergeet. U kunt gekopieerde weergeven bekijken in de geschiedenis van Wachtwoordgenerator. Het programma slaat gekopieerde wachtwoorden op de computer op en synchroniseert ze niet tussen uw apparaten.

Als uw kluis is vergrendeld, is de Wachtwoordgenerator niet beschikbaar.

Geschiedenis van Wachtwoordgenerator weergeven