Over webaccounts

Een webaccount is een combinatie van een login en wachtwoord waarmee de identiteit van een gebruiker wordt geverifieerd op een website.

Voor websites slaat Kaspersky Password Manager de volgende informatie op in het item:

U kunt websites openen vanuit Kaspersky Password Manager. De app opent de website in de veilige browser, vult automatisch de login en het wachtwoord in en logt u in bij de website. U kunt ook websites in Safari openen en de velden voor logins en wachtwoorden laten invullen via de Kaspersky Password Manager-extensie.

U kunt webaccounts toevoegen, bewerken of verwijderen en ze naar het klembord kopiƫren. U kunt uw items ordenen door ze te selecteren en naar een map te verplaatsen.