Een webaccount toevoegen

Een webaccount toevoegen vanuit het Kaspersky Password Manager-venster

Een webaccount toevoegen vanuit een browservenster

U kunt meerdere accounts opslaan om u bij dezelfde website aan te melden. Wanneer u een website bezoekt, wordt u door Kaspersky Password Manager gevraagd om in de lijst met beschikbare accounts het account te kiezen waarmee u wilt inloggen. Als u zich aanmeldt bij een website die u aan Kaspersky Password Manager hebt toegevoegd en u gebruikt hiervoor een login die u nog niet aan Kaspersky Password Manager hebt toegevoegd, herkent de app automatisch de nieuwe login en wordt u gevraagd of u een ander account voor de website wilt toevoegen. Als u zich aanmeldt bij een website met een bestaande login die een nieuw wachtwoord heeft, wordt u door Kaspersky Password Manager gevraagd of u het nieuwe wachtwoord voor het bestaande account wilt opslaan.