Formulieren automatisch invullen en automatisch inloggen bij websites

Wanneer u een website bezoekt, zoekt Kaspersky Password Manager naar accounts die u voor die website hebt opgeslagen. Op basis van de zoekresultaten en de huidige instellingen kan Kaspersky Password Manager u aanmelden, andere accounts aanbieden of u vragen om een nieuw account aan te maken:

De kluis moet ontgrendeld zijn opdat de browserextensie zou werken.

Kaspersky Password Manager slaat de laatste 5 websites op die u opent vanuit het hoofdvenster van de app of via de Kaspersky Password Manager-extensie. U kunt de browsegeschiedenis bekijken door op Recent in de balk voor snelle toegang te tikken.

Een website openen vanuit het Kaspersky Password Manager-venster en automatisch inloggen

Inloggen bij een website via de browserextensie