Om leverede data

Se oplysninger om de data, der er leveret til Kaspersky under brug af tidligere versioner af appen

Se appversionen

Oplysninger som gives til Kaspersky under brug af Kaspersky Password Manager 9.2.20 eller nyere

Kaspersky beskytter alle oplysninger, der er modtaget på denne måde, i overensstemmelse med loven og gældende regler for Kaspersky. Data overføres via en sikker kanal.

Leverede personlige data

Du accepterer at levere personlige data til Kaspersky ved at acceptere slutbrugerlicensaftalen, persondatapolitikken, markedsføringserklæringen eller webportalerklæringen. Du kan få vist listen med leverede data i henhold til hvert af de juridiske dokumenter i det tilsvarende juridiske dokument.

Vis et juridisk dokument

Leverede ikke-personlige data

1. Med henblik på at forbedre kvaliteten af appen og analysere brugertilfredsheden accepterer du automatisk at levere følgende oplysninger:
    • Brugeranmeldelse
    • Rating
    • Enhedsoperativsystem
    • Enhedsmodel
    • App-version
    • Enhed lokal
    • Licenstype
  2. For at forbedre driftssikkerhed indvilliger du i automatisk at frembringe følgende oplysninger:
    • App-navn
    • App-version
    • Enhed lokal
    • Licensstatus
    • Enhedsoperativsystem
    • Type af omdirigeringslink
  3. For at overholde loven indvilliger du i automatisk at frembringe følgende oplysninger:
    • App-id
    • App-version
    • Enheds-id
    • Installations-id
    • Aftale-id
    • Aftalens version
    • Brugerens konklusion
    • Konklusionstid
  4. For at understøtte totrinsbekræftelse på My Kaspersky skal du angive en sikkerhedskode, som sendes til din enhed i en SMS-besked.
  5. For at beskytte din My Kaspersky-kontos sikkerhed skal du angive CAPTCHA-tegnene.
  6. Boksen synkroniseres med dit personlige lager på rettighedshaverens betroede partneres servere over hele verden. Disse data, sammen med dataene på din enhed, gemmes krypteret. Din personlige hemmelige nøgle bruges til at udføre krypteringen. Rettighedshaveren og partnere kan ikke få adgang til dine data. For at bruge softwaren skal du registrere din konto ved at angive din e-mailadresse. Husk, at afinstallering af softwaren fra din enhed sletter ikke dataene fra de servere, der bruges i synkroniseringsprocessen. Disse data kan kun slettes helt, når du har slettet din konto. For at gøre dette, skal du kontakte Kaspersky teknisk support.