Tietoa annetuista tiedoista

Tarkastele sovelluksen aiempien versioiden käyttämisen aikana Kasperskylle toimitettuja tietoja

Katso sovelluksen versio

Tiedot, jotka annat Kasperskylle käyttäessäsi Kaspersky Password Managerin versiota 9.2.20 tai uudempaa versiota.

Kaspersky suojaa näin saadut tiedot lainsäädännön ja Kasperskyn sääntöjen mukaan. Tiedot lähetetään suojatun kanavan kautta.

Annetut henkilötiedot

Suostut antamaan Kasperskylle henkilötietoja, kun hyväksyt loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen, tietosuojakäytännön, markkinointia koskevan lausekkeen tai verkkoportaalilausekkeen. Voit tarkastella kunkin käyttöehdon mukaan annettuja tietoja käyttöehtoa vastaavasta asiakirjasta.

Näytä käyttöehtoasiakirja

Annetut tiedot, jotka eivät ole henkilötietoja

1. Sovelluksen laadun parantamiseksi ja käyttäjätyytyväisyyden analysoimiseksi suostut antamaan automaattisesti seuraavat tiedot:
    • käyttäjän arviointi
    • arvostelu
    • laitteen käyttöjärjestelmä
    • laitteen malli
    • sovellusversio
    • laitteen maakohtaiset asetukset
    • käyttöoikeustyyppi.
  2. Käyttöturvallisuuden parantamiseksi suostut antamaan automaattisesti seuraavat tiedot:
    • sovelluksen nimi
    • sovellusversio
    • laitteen maakohtaiset asetukset
    • käyttöoikeuden tila
    • laitteen käyttöjärjestelmä
    • uudelleenohjauslinkin tyyppi.
  3. Lainsäädännön noudattamiseksi suostut antamaan automaattisesti seuraavat tiedot:
    • sovelluksen tunnus
    • sovellusversio
    • laitteen tunnus
    • asennustunnus
    • sopimuksen tunnus
    • sopimusversio
    • käyttäjän mielipide
    • mielipiteen ajankohta.
  4. My Kasperskyn kaksivaiheinen tarkistaminen edellyttää laitteeseen tekstiviestillä lähetetyn koodin syöttämistä.
  5. Varmista My Kaspersky -tilisi turvallisuus syöttämällä CAPTCHA-merkit.
  6. Säilö synkronoidaan henkilökohtaisen tallennustilasi kanssa ympäri maailmaa sijaitsevilla oikeudenhaltijan luotettujen kumppanien palvelimilla. Nämä tiedot ja laitteesi tiedot tallennetaan salattuina. Salaukseen käytetään henkilökohtaista salaista avaintasi. Oikeudenhaltija ja sen kumppanit eivät voi käyttää tietoja. Jotta voit käyttää ohjelmistoa, sinun rekisteröitävä tilisi antamalla sähköpostiosoitteesi. Muista, että ohjelmiston asennuksen poistaminen laitteesta ei poista synkronointiprosessissa käytetyille palvelimille tallennettuja tietoja. Nämä tiedot voidaan poistaa kokonaan vasta, kun olet poistanut tilisi. Voit poistaa tilisi ottamalla yhteyttä Kasperskyn tekniseen tukeen.