Innleverte data

Du kan vise informasjon om data du har oppgitt til Kaspersky i tidligere versjoner av appen

Vise appversjonen

Data som formidles til Kaspersky mens du bruker Kaspersky Password Manager 9.2.20 og nyere

Kaspersky beskytter all informasjon som mottas, i samsvar med gjeldende lovgivning og gjeldende retningslinjer fra Kaspersky. Data overføres over en sikker kanal.

Personlige data som sendes inn

Du samtykker i å gi Kaspersky personlige data ved å godta lisensavtalen for sluttbrukere, personvernerklæringen, erklæringen om markedsføring eller nettportalerklæringen. Listen over dataene som sendes inn i henhold til vilkårene for hvert juridiske dokument finner du ved å sjekke det aktuelle juridiske dokumentet.

Vise et juridisk dokument

Ikke-personlige data som sendes inn

1. For å forbedre kvaliteten på appen og analysere brukertilfredshet, godtar du automatisk å oppgi følgende informasjon:
    • Brukeranmeldelse
    • Vurdering
    • Enhetens operativsystem
    • Enhetsmodell
    • Appversjon
    • Nasjonal innstilling for enheten
    • Lisenstype
  2. For å forbedre driftsbeskyttelse, godtar du automatisk å oppgi følgende informasjon:
    • Appnavn
    • Appversjon
    • Nasjonal innstilling for enheten
    • Lisensstatus
    • Enhetens operativsystem
    • Type for omdirigeringskobling
  3. For å overholde lovgivning godtar du automatisk å oppgi følgende informasjon:
    • App-ID
    • Appversjon
    • Enhets-ID
    • Installasjons-ID
    • Avtale-ID
    • Avtaleversjon
    • Brukerresultat
    • Resultatstid
  4. For å støtte totrinnskontroll på My Kaspersky, må du oppgi en sikkerhetskode send til enheten din i en SMS-melding.
  5. For å opprettholde sikkerheten for My Kaspersky-kontoen din, må du oppgi CAPTCHA-bokstavene.
  6. Hvelvet blir synkronisert med din private lagringsplass på serverne til rettighetshaverens tiltrodde partnere over hele verden. Disse dataene og dataene på enheten din blir lagret kryptert. Din personlige, hemmelige nøkkel brukes til å utføre krypteringen. Rettighetshaveren og partnerne kan ikke få tilgang til dataene dine. For å bruker programvaren må du registrere kontoen din ved å oppgi e-postadressen din. Husk at avinstallering av programvaren fra enheten ikke sletter dataene fra serverne som har blitt brukt i synkroniseringsprosessen. Slik data blir kun slettet i sin helhet når du sletter kontoen din. Hvis du vil gjøre dette, kan du kontakte Kasperskys tekniske støtte.